Masterclass Promoot je boek

Wees eerlijk tegen jezelf: hoe groot is de droom om je oplage te verkopen? Ben je je boek aan het schrijven, maar heb je geen idee hoe je de marketing aanpakt?

Gelukkig ben je niet de enige, want je boek verkopen ís veel werk. Let op: niet moeilijk.

In de masterclass Promoot je boek geef ik je handvaten die mij enorm geholpen hebben, en deel ik mijn valkuilen met je. Writing a book is one thing, promoting is another.

Masterclass Promoot je boek - Suzanne van Bilderbeek

“Wilde even laten weten dat ik de cursus bijna af heb, en dat ik je enthousiasme erg aanstekelijk vind. Vooral de mental peptalk vond ik heel fijn en waardevol. Ik vind het ook mega stoer (en inspirerend!) dat je dit ‘gewoon’ gedaan hebt. Ik hoop dat jij ook weer leert dat je er echt mag zijn en jezelf zichtbaar mag maken, en iets te vertellen hebt aan de wereld! ❤️ ”

- Emily

Masterclass Promoot je boek - Suzanne van Bilderbeek

Wat je krijgt:

“Ik heb zojuist je masterclass afgerond! Er waren heel veel fijne punten, die ik nog niet wist of die even opgefrist moesten worden. Zojuist naar mijn lokale boekhandel gemaild over de verhalenbundel. Kreeg een mailtje terug van zowel de boekhandel als mijn uitgeverij, dat ze met elkaar in gesprek zijn èn dat er een bestelling geplaatst is! Dat had ik zonder jou nooit gedaan of gedurfd! Complimenten voor je eerste masterclass :)”

- Pippa