Masterclass Promoot je boek | Suzanne van Bilderbeek

Mijn boeken

In mei 2021 bracht ik mijn eerste boek uit, and still counting! Hier vind je mijn boeken met links om te bestellen.

Een aantal van deze links zijn affiliate links. Dit houdt in dat wanneer je via deze link een aankoop doet, ik een kleine commissie hiervoor ontvang omdat ik het met jou deel. Uiteraard merk jij hier niets van en kost het je niets extra.

Bevrijd me trilogie

De 23-jarige student bedrijfskunde Alessa weet niet wat ze meemaakt als de knappe klant van haar bijbaan, bij coffeeshop High Lounge, de baas blijkt te zijn van haar stagebedrijf. Alessa is al jarenlang op zichzelf aangewezen en kan zich prima redden, maar Matthew brengt haar aan het wankelen. En het ergste is: ze heeft zijn hulp nodig om het leven op te bouwen dat ze voor ogen heeft. 

Zolang je van me houdt

Toen Sasha en Daniel friends with benefits werden, hadden ze beiden nooit gedacht dat het zo gecompliceerd zou zijn. Ze worden geconfronteerd met zichzelf en het verleden. En dat wordt alleen maar lastiger wanneer je het meest aan jezelf twijfelt. Als situaties van buitenaf zich voordoen, worden Sasha en Daniel behoorlijk op de proef gesteld. Ze moeten leren met het verleden om te gaan, om de toekomst en zichzelf een kans te bieden. Niets is oneindig. Zij wel? Gevoelens zijn lastig, zeker wanneer je daar geen raad mee weet. Zowel voor Sasha als Daniel is dit een opgave, hoe kan je gelukkig zijn als het lot parten met je blijft spelen? Wat houdt liefde in, wanneer het lastig te begrijpen is?

Zolang je bij me blijft

Kapot. Hun hoop en kracht. Alles is kapot. Zo voelt het voor Sasha en Daniel. Gelukkig staat hun liefde voor elkaar als een paal boven water. Op weg naar verbetering, moeten ze pijnlijke en confronterende keuzes maken. Sasha en Daniel proberen elkaar te vertrouwen en een manier te vinden om met hun trauma’s om te gaan. Een lichtpuntje verheldert hun duisternis. Kunnen zij, ondanks hun angsten, dat stukje geluk toelaten?